Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Close
Home » Actualitate » Sanse mari ca Real Madrid sa vina la Giurgiu sau pe Arena Nationala pentru un meci cu Astra

Sanse mari ca Real Madrid sa vina la Giurgiu sau pe Arena Nationala pentru un meci cu Astra

După ce în urmă cu doi ani la Bucureşti a venit Bercelona pentru un meci cu Dinamo, de această dată Real Madrid este cea care va juca în Capitală pe Arena Naţională! 

Dacă iniţial se punea problema desfăşurării unui meci de gală între Steaua şi un nume mare din Europa pentru a sărbători cîştigarea titlului în această vară, lucrurile au intrat în impas, şi asta datorită steliştilor. Ca şi anul trecut, problema roş-albaştrilor este legată de data desfăşurării partidei.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor informaţii conform cărora în acest moment se încearcă perfectarea unui alt amical de gală. Real Madrid ar veni la Bucureşti în luna august pentru a juca împotriva Astrei Giurgiu, discuţiile între omul de afaceri Adrian Thiess şi Ioan Niculae fiind destul de avansate.

Contactat de GSP.RO, Adrian Thiess, cel care a adus şi Barcelona în România, şi care urmează să aducă şi Real Madrid a precizat: “Nu pot să confirm, dar nici să infirm. Am spus de la începutul anului că ne dorim să aducem un nume mare în România şi ne vom ţine de cuvînt!”.

Ioan Niculae confirmă discuţiile!
Patronul Astrei Giurgiu a confirmat pentru GSP.RO că sînt discuţii avansate pentru a o aduce pe Real Madrid la Bucureşti: “Sîntem în tratative avansate. Singura problemă în acest moment este că spaniolii au propus o dată care s-ar suprapune peste turul 3 din cupele europene în sezonul viitor. Urmează să mai discutăm pe această temă, există inclusiv o clauză fermă de a aduce la Bucureşti toate vedetele, inclusiv Cristiano Ronaldo“.

Şi Daniel Isăilă a comentat informaţia anunţată în exclusivitate de GSP.RO: “Real Madrid este una dintre cele mai mari echipe din lume. Oricine îşi doreşte să joace contra lor. E o mare bucurie şi o veste excelentă pentru mine. O sa fie un meci de gală, o atmosferă specială. M-aţi luat prin surprindere, dar sînt foarte fericit sa aud asta”.

sursa: gsp.ro

Tags: