Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Close
Home » Actualitate » ”FACEPOCALYPSE”, ziua în care PLANETA a rămas fără status. Moment UNIC în istorie

”FACEPOCALYPSE”, ziua în care PLANETA a rămas fără status. Moment UNIC în istorie

Rețeaua de socializare Facebook a căzut pe plan mondial. Atunci când utilizatorii încearcă să posteze un status apare următorul mesaj: „There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes”. Este pentru prima dată în istorie când oameni de pe toate continentele se confruntă cu aceeași problemă, în același timp.

Pentru prima oară de la înființarea rețelei Facebook, utilizatorii nu au putut posta nimic pe acest site. Problema nu a fost una locală și nici de scurtă durată.

Totodată, pe rețeaua de socializare nu se putea da „like”.

Potrivit Mashable, problema a fost una mondială, iar compania nu a oferit niciun răspuns despre această eroare. Informația a apărut și în presa americană, dar și pe site-uri din India și Filipine.

Totodată pe site-urile publicațiilor au apărut comentarii din aproape toate țările, semn că serverele facebook au avut probleme în extrem de multe țări.

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat problema rezolvată în jurul orei 17:00 (ora României) ”În această dimineață am observat că există o problemă care nu le permitea utilizatorilor să posteze mesaje. Am rezolvat această problemă repede și suntem din nou la capacitate maximă. Ne pare rău pentru inconveniență.”

Mulți dintre utilizatorii Facebook care au văzut că nu își pot  folosi contul în mod normal au început să scrie pe Twitter despre situație, glumind că productivitatea mondială a crescut cu 90% odată cu blocarea rețelei de socializare.

În România sunt 6,6 milioane de utilizatori ai retelei, 1,4 milioane sunt din Bucuresti.

Pe plan mondial, Facebook este prezent în 213 state și are 1,11 miliarde de utilizatori, cei mai mulți în Statele Unite (166.029.240 la finalul anului 2012) și cei mai puțini în Vatican (20).

În anul 2010, milioane de utilizatori Facebook nu și-au putut accesa contul timp de două ore și jumătate, din cauza unei erori. Situații similare s-au mai petrecut în 2012 și în urmă cu patru luni.

Sursa: evz.ro